Oferte Cazare - Litoral Litoral Marea Rosie, Egipt ☀️ 2024

Cazare - Litoral Litoral Marea Rosie 2024

Regiunea Litoral Litoral Marea Rosie 2024 face parte din Egipt.

In regiunea Litoral Marea Rosie sunt 317 hoteluri, din care 132 de hoteluri de 5 stele, 127 de hoteluri de 4 stele, 50 de hoteluri de 3 stele, 8 hoteluri de 2 stele.

Filtre Litoral Litoral Marea Rosie 2024

Filtreaza hotelurile din Litoral Marea Rosie pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Litoral Marea Rosie pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort incepand cu 784.00 €
Plecare 25 Iulie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Siva Golden Bay incepand cu 630.00 €
Plecare 17 August 2024, 7 nopti, All inclusive
In Dahab sunt 20 hoteluri, din care 2 hoteluri de 5 stele, 7 hoteluri de 4 stele, 10 hoteluri de 3 stele, un hotel de 2 stele.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Fanadir El Gouna incepand cu 428.00 €
Plecare 25 Noiembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Robinson Club Soma Bay incepand cu 1,772.00 €
Plecare 20 Iulie 2024, 7 nopti, Pensiune completa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Shams Prestige Abu Soma incepand cu 1,112.00 €
Plecare 22 Iulie 2024, 7 nopti, All inclusive
In Al Ahyaa Road sunt un hotel, din car.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Siva Golden Bay incepand cu 630.00 €
Plecare 17 August 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort incepand cu 784.00 €
Plecare 25 Iulie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Shams Prestige Abu Soma incepand cu 1,112.00 €
Plecare 22 Iulie 2024, 7 nopti, All inclusive

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Litoral Marea Rosie, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Vacanță pe litoralul Mării Roșii: relaxare, nisip auriu și fierbinte și apă de culoare turcoaz

    Turiștii se îndreaptă tot mai mult către această destinație fiind atrași de peisajele exotice, de apa limpede și cristalină, caldă pe întreaga durată a anului, iar toate aceste avantaje vin la prețuri relativ mici, ceea ce nu poate fi decât un mare plus pentru turiști. Chiar și în perioada de vârf a sezonului plajele sunt destul de libere, ceea ce este un mare plus pentru turiștii care nu suportă aglomerația sau pentru familiile cu copii. În stațiunile de pe litoralul Mării Roșii turiștii vor descoperi hoteluri luxuriante, cu arhitectură orientală și grădini umbroase, perfecte pentru a-și petrece timpul în zilele toride de vară. În timpul sezonului estival nisipul este extrem de fierbinte, astfel încât o să fie o adevărată plăcere să vă răcoriți în apa cristalină a mării. Temperatura aerului este și ea extrem de ridicată în timpul sezonului estival, însă avantajul este că temperaturile nu scad prea mult nici în timpul iernii, ceea ce face această regiune a Egiptului potrivită pentru concedii, indiferent de perioada anului. Dacă vă informați în prealabil, vă hidratați corespunzător și vă răcoriți în mare, temperaturile ridicate nu vă vor crea niciun fel de disconfort. În primele zile petrecute pe malul Mării Roșii  aerul o să vi se pară destul de fierbinte, însă mai apoi o să vă obișnuiți cu temperatura lui. În lunile de vară temperaturile pot urca până la 40 grade Celsius, timp în care umiditatea este extrem de scăzută, circa 33-35%.

poza Vacanță pe litoralul Mării Roșii: relaxare, nisip auriu și fierbinte și apă de culoare turcoaz


   Cea mai cunoscută stațiune de pe litoralul Mării Roșii este stațiunea Hurghada. Aceasta este o stațiune relativ nouă, luând naștere la începutul secolului XXI. Până în anii 80 era doar un micuț sat pescăresc, iar în ultimele decade ale secolului al XX-lea s-a transformat în una dintre cele mai populare și mai apreciate stațiuni de pe litoralul Mării Roșii. Stațiunea Hurghada este mărginită în est de apele turcoaz ale Mării Roșii în timp ce în vest se învecinează cu Deșertul Sahara. Stațiunea Hurghada se întinde pe o suprafață de 40 de kilometri, fiind împărțită în trei zone și anume: Downtown (El Dahar), Sekalla și El Korra Road. Stațiunea Hurghada are avantajul de a fi deservită de un aeroport internațional, astfel acest aspect și condițiile climatice fac ca populația stațiunii să se tripleze în timpul sezonului estival. Stațiunea Hurghada este o destinație extrem de recomandată familiilor cu copii, deoarece în cadrul resorturilor acestea vor avea la îndemână toate facilitățile necesare, astfel încât să se poată bucura de un sejur confortabil și plăcut alături de micuții lor. Turiștii vor putea opta pentru hoteluri care să dispună de restaurante, piscine, baruri, locuri de joacă, magazine și terenuri de sport. Astfel nu o să trebuiască să depuneți mari eforturi pentru a putea lua prânzul și cina, știm cât este de dificil să petreci o vacanță alături de copii, mai ales când aceștia sunt mici.  Condițiile de cazare sunt la înălțime, iar în cazul în care veți oferi bacșiș personalului hotelier vă veți asigura că vi se face zilnic curat, că vi se schimbă prosoapele și că sunteți aprovizionați cu produsele de igienă necesare. Securitatea este și ea la cele mai înalte standarde, intrările în hoteluri fiind păzite de gardieni și fiind dotate cu scaner.

poza Vacanță pe litoralul Mării Roșii: relaxare, nisip auriu și fierbinte și apă de culoare turcoaz

    Pe lângă stațiunea Hurghada, în regiunea litoralului Mării Roșii veți descoperi și stațiunile: El Gouna, Makadi Bay, Soma Bay, Safaga și Sahl Hasheesh. Deși este o țară săracă, un egiptean din trei trăind sub pragul sărăciei, turismul este o ramură a economiei în continuă dezvoltare. Pe litoralul Mării Roșii veți descoperi numeroase unități de cazare luxoase, în cadrul cărora vă veți putea bucura de o gamă variată de servicii și facilități. Angajații hotelieri sunt în mare parte bărbați, mulți dintre ei provenind din zonele sărace ale statului. Acest lucru este posibil și din cauza statutului pe care îl au femeile în lumea arabă, ele fiind nevoite să se ferească de ochii curioșilor.

   Cea mai mare parte a hotelurilor și resorturilor de pe litoralul Mării Roșii dispun de plaje private, care sunt foarte bine întreținute. Astfel, turiștii se vor putea bucura de soare cât este ziua de lungă, se vor putea răcori în apă, vor putea face plimbări în larg sau vor putea descoperi frumusețile nemaivăzute ale Mării Roșii. Plajele sunt destul de late, sunt amenajate cu șezlonguri și umbrele, iar din loc în loc palmierii oferă o umbră binevenită și un farmec cu atât mai exotic. Un avantaj pentru turiștii care aleg să-și petreacă sejurul împreună cu copiii este faptul că plajele sunt în permanență supravegheate de salvamari. Turiștii care preferă zonele mai libere, pot să se bucure de soare pe plajele sălbatice de pe litoralul Mării Roșii. Aici își pot așeza prosopul direct pe nisip și se pot lăsa pradă peisajului fermecător. Apa Mării Roșii este extrem de limpede, cu o salinitate crescută și rămâne caldă pe toată durata zilei. În lunile de vară, temperatura apei variază între 29 și 32 grade Celsius. De asemenea, apa mării este destul de calmă, valuri producându-se doar atunci când vapoarele se apropie de țărm. Claritatea apei și bogăția mediului subacvatic face ca litoralul Mării Roșii să fie un adevărat magnet pentru iubitorii de scufundări și snorkelling. În cazul în care nu doriți însă să vă aventurați în adâncuri, deoarece apa este atât de clară veți putea admira bancurile de pești și în timp ce înotați. Intrarea în apă este lină, însă este recomandat să aveți totuși papuci speciali, deoarece în unele locuri se găsesc pietre de culoare roșie și ar fi păcat să riscați să vă răniți și să pierdeți toată distracția. Papucii speciali vă vor fi de folos și pe nisip, deoarece acesta este extrem de fierbinte, în timpul amiezii devenind chiar insuportabil. Nisipul de pe litoralul Mării Roșii are culoare aurie și în razele fierbinți ale soarelui devine sclipitor. Pe alocuri veți întâlni însă și câteva pietricele de culoare roșie. Plajele private sunt extrem de curate și bine întreținute, în fiecare seară, după ce acestea se golesc de turiști, personalul hotelier le curăță și nivelează nisipul cu ajutorul unor instrumente din lemn. Pe lângă faptul că veți putea lenevi la soare și vă veți putea răcori în apă cristalină, pe plajele Mării Roșii veți putea să vă bucurați de muzică, programe de animație, puteți face plimbări sau puteți  practica diverse sporturi nautice. Pentru a vă bucura de un plus de relaxare puteți opta pentru masaje pe plajă, trebuie însă să fiți destul de atenți, deoarece maseuri pot deveni destul de insistenți, fapt ce este destul de deranjant.

poza Vacanță pe litoralul Mării Roșii: relaxare, nisip auriu și fierbinte și apă de culoare turcoaz


   Turiștii care plănuiesc să petreacă un sejur pe litoralul Mării Roșii au posibilitate de a vizita și cele mai interesante atracții ale Egiptului, cum ar fi orașul Luxor, situat la 305 kilometri de Hurghada, orașul Alexandria sau Cairo. Un sejur pe litoralul Mării Roșii este o experiență inedită, ce trebuie, credem noi, trăită cel puțin o dată în viață. Litoralul Mării Roșii este destinație ideală pentru cei care doresc să se bucure de un sejur liniștit și relaxant. 

Top obiective turistice Litoralul Mării Roșii

Litoralul Mării Roșii este o destinație de vacanță extrem de populară, care își încântă oaspeții datorită peisajelor sale exotice, a plajelor acoperite cu nisip fin și a apei cristaline a mării. În această zonă a Egiptului veți putea vizita și o multitudine de obiective turistice, printre care Castelul Salah El Deen, situat pe Insula Faraonilor.

Citeste mai mult.