Oferte Cazare - Litoral Makadi Bay, Litoral Marea Rosie, Egipt ☀️ 2024

Cazare - Litoral Makadi Bay 2024

   Stațiunea Makadi Bay este o destinație ideală pentru cei care doresc să petreacă un sejur relaxant pe litoralul Mării Roșii, fiind renumită pentru unitățile de cazare luxoase, pentru soarele care strălucește pe întreaga durată a anului, pentru plajele acoperite cu nisip auriu, care sunt scăldate de apele azurii ale mării. Pe plaja stațiunii Makadi este amplasat un șir de hoteluri, în cadrul cărora veți avea la dispoziție o multitudine de facilități și servicii, astfel încât sejurul dumneavoastră să fie cât mai confortabil și plăcut. În rândul hotelurilor recomandate de către noi se situează: Hotel Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay , Hotel Jaz Aquaviva , Hotel Stella Di Mare Beach Resort & Spa , Hotel Sunrise Royal Makadi Aqua Resort , Hotel Jaz Makadi Star And Spa , Hotel Labranda Club Makadi și altele.

 

Citeste mai mult

Litoral Makadi Bay 2024 face parte din regiunea Litoral Marea Rosie din Egipt.

In Makadi Bay sunt 21 hoteluri, din care 14 hoteluri de 5 stele, 7 hoteluri de 4 stele.

Filtre Litoral Makadi Bay 2024

Filtreaza hotelurile din Makadi Bay pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Makadi Bay pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Albatros Makadi Resort (Ex Royal Pharaohs Makadi) incepand cu 1,311.00 €
Plecare 16 Iunie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay incepand cu 673.00 €
Plecare 11 Mai 2024, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Jaz Aquaviva incepand cu 704.00 €
Plecare 17 Aprilie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Jaz Makadi Star & Spa incepand cu 794.00 €
Plecare 31 Mai 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Serenity Makadi Beach incepand cu 717.00 €
Plecare 23 Aprilie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Steigenberger Makadi incepand cu 637.00 €
Plecare 23 Mai 2024, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Tia Heights Makadi Bay incepand cu 730.00 €
Plecare 24 Aprilie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Xanadu Makadi Bay incepand cu 1,085.00 €
Plecare 21 Decembrie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Jaz Makadi Oasis Resort incepand cu 655.00 €
Plecare 16 Aprilie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Jaz Makadi Saraya Resort incepand cu 791.00 €
Plecare 17 Aprilie 2024, 7 nopti, All inclusive

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Makadi Bay, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Optați pentru unul dintre hotelurile din Makadi Bay și bucurați-vă de un sejur de neuitat

   Stațiunea Makadi Bay este amplasată la circa 30 de kilometri distanță de stațiunea Hurghada și este mărginită de către deșertul estic egiptean. Aceasta este singura destinație turistică din Egipt care a fost proiectată special în scop turistic, nefiind locuită de către localnici. Stațiunea este populară și datorită barierei sale de corali, cu o diversitate extrem de variată. Drept urmare în apa mării veți  descoperi numeroase vietăți exotice, care vă vor atrage atenție. Deși poate ați fi tentați să le atingeți, aceasta nu este cea mai bună alegere, indicat fiind să le admirați de la distanță. Litoralul mării este pustiu, excepție făcând doar hotelurile luxoase și vilele de vacanță. Golful Makadi este administrat de către Hurghada, însă se preconizează că în următorii ani acesta se va dezvolta și va deveni o stațiune separată, cu infrastructură proprie.

poza Optați pentru unul dintre hotelurile din Makadi Bay și bucurați-vă de un sejur de neuitat

   Turiștii care își vor petrece vacanța în Makadi Bay vor putea desfășura tot felul de activități distractive, se vor putea bucura de shopping și vor avea la îndemână numeroase facilități de agrement. În centrul stațiunii sunt dispuse cele mai populare cafenele și restaurante egiptene. Pasionaților de shopping le recomandăm să viziteze Makadi Mall, în cadrul cărora sunt concentrate numeroase magazine, cafenele și restaurante. Faptul că hotelurile din această stațiune au același tip de arhitectură face ca o plimbare pe plajă să fie o activitate extrem de plăcută.  În Makadi Bay nu doar că vă puteți bucura de relaxare, ci stațiunea se recomandă și persoanelor active, deoarece  acestea vor putea practica scufundări, snorkelling, vor putea opta pentru o unitate de cazare dotată cu centru fitness, astfel încât să nu-și întrerupă antrenamentele sau vor putea juca volei, fotbal și altele. Iubitorilor de adrenalină și senzații tari le recomandăm aquaparcul din Sunwing Waterworld Makadi.

Comercianții din stațiune se pot dovedi destul de obositori, acest fapt se întâmplă din cauza dorinței lor ca să-și vândă mărfurile. Un alt aspect de care trebuie neapărat să țineți cont este bacșișul, acesta trebuie neapărat oferit personalului hotelier. poza Optați pentru unul dintre hotelurile din Makadi Bay și bucurați-vă de un sejur de neuitat

   Pentru a profita din plin de sejurul în Egipt, puteți alege să vă bucurați și de câteva excursii, cum ar fi vizitarea orașului Cairo, o excursie în Luxor,  în Insula Giftun sau puteți opta pentru safari în deșert.  În cazul în care doriți să vă aventurați în deșert puteți vizita și o așezare a beduinilor, locuitori nomazi ai deșertului. 

       

Makadi Bay, o destinație de vacanță renumită datorită serviciilor hoteliere de înaltă calitate

 Stațiunea Makadi Bay este alegerea ideală pentru turiștii care doresc să se bucure de soare și relaxare pe litoralul Mării Roșii. De asemenea, stațiunea este renumită datorită unităților de cazare luxoase, în cadrul cărora turiștii se vor bucura de numeroase facilități și servicii.

Citeste mai mult.