Oferte Cazare - Litoral Marsa Alam, Litoral Marea Rosie, Egipt ☀️ 2024

Cazare - Litoral Marsa Alam 2024

    Marsa Alam este situat pe malul vestic al Mării Roșii, în sud-estul Egiptului. Orașul se bucură de prezența unui climat cald de deșert, astfel încât pe durata lunii ianuarie temperaturile se situează între 22 și 25 grade Celsius, în timp ce în luna august urcă până la 33-40 grade Celsius. Temperatura apei mării poate măsura de la 22 grade Celsius până la 29 grade Celsius. Popularitatea acestei stațiunii a crescut constant începând cu anul 2003, odată cu inaugurarea Aeroportului Internațional Marsa Alam. Plaja Abu Dabab este una dintre cele mai renumite plaje ale stațiunii, aici turiștii nu doar că se vor putea bucura de soare și relaxare, ce vor putea admira și broaște țestoase, care străbat în mod obișnuit plaja. Dacă broaștele țestoase sunt comune în această zonă a stațiunii, turiștii pot admira și atracții mai inedita, cum ar fi caracatițele și crocodilii. Stațiunea Marsa Alam este de asemenea o cunoscută stațiune de kitesurf și punctul de plecare pentru safari. 

Citeste mai mult

Litoral Marsa Alam 2024 face parte din regiunea Litoral Marea Rosie din Egipt.

In Marsa Alam sunt 60 hoteluri, din care 30 de hoteluri de 5 stele, 28 de hoteluri de 4 stele, 2 hoteluri de 3 stele.

Filtre Litoral Marsa Alam 2024

Filtreaza hotelurile din Marsa Alam pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Marsa Alam pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Akassia Swiss Resort incepand cu 804.00 €
Plecare 21 Octombrie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Amarina Jannah Resort & Aqua Park incepand cu 606.00 €
Plecare 26 Iulie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Aurora Bay Resort incepand cu 364.00 €
Plecare 11 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Concorde Moreen Beach Resort & Spa incepand cu 658.00 €
Plecare 17 Iulie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Gemma Resort incepand cu 550.00 €
Plecare 3 August 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hilton Marsa Alam Nubian Resort incepand cu 603.00 €
Plecare 25 Iulie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Gorgonia Beach incepand cu 704.00 €
Plecare 19 Iulie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Iberotel Costa Mares (Ex Jaz Costa) incepand cu 1,670.00 €
Plecare 15 Iulie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Jaz Amara incepand cu 2,161.00 €
Plecare 11 Septembrie 2024, 7 nopti, All inclusive

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Marsa Alam, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Bucurați-vă de un sejur interactiv și plin de activități inedite în Marsa Alam

    Stațiunea Marsa Alam nu este lipsită de atracții turistice, printre cele mai interesante fiind minele de smarald și Templul Seti I. Pe durata sejurului în Marsa Alam puteți efectua o excursie cu barca în Satayh Dolphin Reef, o zonă protejată, unde puteți practica snorkeling și puteți înota alături de delfini. Veți putea admira frumusețea mediului subacvatic, iar cele câteva zeci de delfini vor face un spectacol din care veți putea și dumneavoastră face parte. Zona aceasta este casa a multor delfini și mamifere subacvatice și veți rămâne surprinși să descoperiți atât de multe tipuri de pești și corali. Pentru a vă bucura de această aventură subacvatică va trebui să mergeți în portul Hamata, situat la circa 120 de kilometri sud de stațiunea Marsa Alam.

poza Bucurați-vă de un sejur interactiv și plin de activități inedite în Marsa Alam

    O excursie cu barca și practicare de snorkeling în Shaab Samadi (Casa Delfinilor) este una dintre cele mai interesante activități pe care le puteți desfășura pe durata sejurului în Marsa Alam. Zona Mării Roșii se numește astfel, deoarece reciful are formă de potcoavă, ceea ce face ca delfinii să fie protejați de curentul marin. Astfel, simpaticele mamifere marine vor putea înota și se vor distra în voie. Veți putea înota alături de ei și veți avea parte de o experiență cu totul deosebită.  O excursie cu barca către Marsa Mubarak se poate dovedi o alegere perfectă de a vă petrece timpul.  Marsa Mubarak este cunoscută drept cea mai indicată zonă de snorkeling. În timpul acestei excursii veți putea admira golful Marsa Mubarak, unul dintre cele mai spectaculoase recife de corali din Marea Roșie. În plus, flora și fauna sunt extrem de variate, cu puțin noroc putând întâlni și dugong, vaca de mare, un mamifer pe cale de dispariție care uneori vine în această zonă a mării pentru a pășuna iarbă marină. De snorkeling vă puteți bucura și pe plaja Parcului Național Abu Dabab. Site-ul are corali în cadrul cărora viețuiesc o mulțime de pești multicolori, broaște țestoase și dugong, specie aflată pe cale de dispariție. 

poza Bucurați-vă de un sejur interactiv și plin de activități inedite în Marsa Alam

   Sharm El Luli este un loc pe care nu-l puteți rata.  Acesta este amplasat la circa 60 de kilometri de centrul orașului Marsa Alam și atrage mii de vizitatori datorită nisipului fin, de culoare albă, și a apei mării care este de o claritate ieșită din comun. Date fiind aceste caracteristici, locul se dovedește ideal pentru a vă bucura de soare și pentru a practica snorkeling. El Qulaan este un loc minunat pentru relaxare și înot, în plus apa de aici poate reduce problemele reumatice. Parcul Național Wadi El Gemal  ( Valea Cămilelor) este situat la 45 de kilometri distanță de stațiunea Marsa Alam. Pe teritoriul parcului veți descoperi un site istoric cu picturi rupestre, precum și o serie de ruine ce datează din perioada ptolemeilor și a romanilor, iar pe muntele  Mons Smaragdus, în vremea Egiptului antic, a viețuit o serie de mici comunități minoice. Pe cuprinsul parcului veți putea admira și numeroase specii de păsări și mamifere. 

   Turiștii pasionați de istorie nu au cum să rateze Luxor, Valea Regilor. Puteți opta pentru o excursie organizată, pe durata căreia să vizitați valea în care își dorm somnul de veci cei mai puternici conducători ai Egiptului. În cadrul excursiei veți putea vizita templul Reginei Hatshepsut, Coloșii Memnon și templul Karnak.  În cazul în care doriți să aflați mai multe despre stilul de viață și tradițiile beduinilor, trebuie neapărat să optați pentru safari. Cu acest prilej veți putea savura un ceai pregătit de către beduini și veți putea fuma pipă cu aceștia. În una din zilele petrecute în stațiunea Marsa Alam, puteți alege să vizitați și Insula Hamata. Astfel veți avea ocazia de a descoperi 3 insule virgine, unde veți putea admira natura neatinsă de intervenția omenească și veți putea admira corali și pești multicolori. 

poza Bucurați-vă de un sejur interactiv și plin de activități inedite în Marsa Alam


Stațiunea Marsa Alam - cele mai apreciate localuri în care vă puteți bucura de preparate delicioase și o atmosferă pe măsură

Turiștii care s-au hotărât să petreacă un sejur în stațiunea Marsa Alam nu trebuie să-și facă niciun fel de probleme asupra mâncării, deoarece oricât de pretențioși ar fi cu siguranță vor găsi un restaurant în care să mănânce bine. Pentru a nu avea parte de experiențe neplăcute indicat ar fi să vă informați înainte de a pleca în vacanță, review-urile localurilor fiind esențiale în acest sens.

Citeste mai mult.

Bucurați-vă de relaxare în cadrul hotelurilor din stațiunea Marsa Alam

Cu puțini ani în urmă, Marsa Alam era un umil sat de pescari de pe coasta Mării Roșii, însă odată cu anul 2001, când aici s-a construit un aeroport internațional, Marsa Alam a început să atragă atât persoane dornice să se bucure de plajă cât și turiști dornici să practice sporturi nautice.

Citeste mai mult.