Oferte Cazare - Litoral Hurghada, Litoral Marea Rosie, Egipt ☀️ 2024

Cazare - Litoral Hurghada 2024

    Acum nu mulți ani în urmă Hurghada era un sat pescăresc, amplasat la țărmul Mării Roșii. Această stare de fapt s-a schimbat în anul 1980, când Hurghada a devenit o importantă destinație turistică din Egipt. În prezent Hurghada numără 60.000 de locuitori, dintre care 10.000 locuiesc aici ilegal. În rândul locuitorilor clandestini se numără, în special, persoane care provin din regiunile sărace  de pe valea Nilului. În timpul sezonului turistic populația Hurghadei se triplează, vizitatorii fiind atrași de clima tropicală, astfel încât aceștia aleg să-și petreacă vacanțele aici atunci când în zona temperată sezonul turistic se încheie. Astfel, pe parcursul anului 2004, litoralul Mării Roșii a fost vizitat de către 1 milion de turiști, cei mai numeroși fiind turiștii germani, englezi, ruși, ucraineni, sârbi și români. 

Citeste mai mult

Litoral Hurghada 2024 face parte din regiunea Litoral Marea Rosie din Egipt.

In Hurghada sunt 178 hoteluri, din care 60 de hoteluri de 5 stele, 66 de hoteluri de 4 stele, 45 de hoteluri de 3 stele, 7 hoteluri de 2 stele.

Filtre Litoral Hurghada 2024

Filtreaza hotelurile din Hurghada pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Hurghada pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Amc Royal Hotel & Spa incepand cu 378.00 €
Plecare 1 Septembrie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Caves Beach Resort Hurghada incepand cu 391.00 €
Plecare 13 Decembrie 2023, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Continental Hotel Hurghada incepand cu 500.00 €
Plecare 15 Decembrie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Desert Rose Resort incepand cu 640.00 €
Plecare 8 Ianuarie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada incepand cu 471.00 €
Plecare 15 Decembrie 2023, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hawaii Caesar Dreams Resort & Aqua Park incepand cu 335.00 €
Plecare 17 Februarie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hawaii Caesar Palace Hotel & Aqua Park incepand cu 328.00 €
Plecare 11 Decembrie 2023, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hawaii Riviera Aqua Park Resort incepand cu 289.00 €
Plecare 5 Ianuarie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh incepand cu 1,772.00 €
Plecare 7 Decembrie 2023, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Hilton Hurghada Plaza incepand cu 620.00 €
Plecare 7 Decembrie 2023, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Hurghada, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Optați pentru un sejur exotic în Hurghada

   Centrul turistic și balnear Hurghada s-a dezvoltat cu ajutorul sprijinului financiar arab, european și nord american. Asta a făcut ca în prezent în Hurghada să existe un șirag de unități de cazare cu arhitectură orientală, care mai de care mai spectaculoase. Potențialul turistic al stațiunii este amplificat și de prezența aeroportului internațional, situat la doar 13 kilometri de centru. Hurghada se întinde pe o lungime de circa 40 de kilometri din litoralul Mării Roșii și este o destinație cunoscută pentru sejururile all-inclusive. Stațiunea este împărțită în trei zone: Down Town, cunoscută și ca El Dahar, este partea veche a stațiunii, Sekalla, partea modernă, iar în El Korra Road, turiștii vor descoperi cele mai recente construcții și amenajări ale stațiunii. În Sekalla veți descoperi cea mai mare parte a hotelurilor, în timp ce în Dahar este amplasat bazarul, biroul poștal și stația de autobuze. Stațiunea Hurghada este mărginită de o regiune deșertică, zonă potrivită pentru safari, pe parcursul cărora turiștii pot vizita și câteva sate de beduini. Litoralul Mării Roșii este destinația ideală a iubitorilor de snorkeling, deoarece aici se întâlnește cea mai frumoasă barieră de corali din lume, care este habitatul a sute de specii de pești tropicali. Insulele Giftun se bucură de plaje luxuriante, acoperite cu nisip fin și alb precum zăpadă și scăldate de ape albastre, de o claritate incredibilă. Adâncurile Mării Roșii nu au cum să nu vă impresioneze, aici putând descoperi o multitudine de pești exotici și corali  multicolori. Accesul spre insule este destul de facil, fiind nevoiți doar să închiriați o barcă din portul stațiunii Hurghada. Deși cea mai mare parte a turiștilor sunt atrași de plajele exotice ale acestei destinații de vacanță, Hurghada înseamnă mult mai mult, fiind o alegere ideală pentru persoanele aflate în căutare de aventură, dar și a celor iubitori de cultură și istorie. Hurghada este o stațiune  în continuă dezvoltare, pe cuprinsul căreia veți descoperi numeroase hoteluri de patru și cinci stele, care vă vin în întâmpinare cu oferte all-inclusive și vă pun la dispoziție numeroase facilități și servicii, astfel încât, indiferent de vârstă, să vă puteți bucura de o ședere de neuitat. În rândul celor mai populare unități de cazare din Hurghada se numără: Continental Hotel Hurghada, Emerald Hotel Golden Five, Amc Royal Hotel, Hotel Albatros Citadel Resort, Hotel Dana Beach, Hotel Golden 5 Paradise Resort, Hotel Mirage Aqua Park, Hotel Samra Bay Marina & Spa Resort și altele.

poza Optați pentru un sejur exotic în  Hurghada

  Hurghada Marina este una dintre cele mai moderne zone ale cartierului Sigala, fiind un adevărat paradis pentru gurmanzi, care se vor putea bucura aici de numeroase restaurante, care servesc cele mai variate preparate. Un punct foarte al localurilor din această zonă este și faptul că se bucură de priveliști senzaționale asupra portului. În cazul în care petreceți o vacanță alături de persoana iubită nu puteți exclude din programul dumneavoastră o excursie în portul orașului la lăsarea serii, ocazie cu care veți putea admira cel mai frumos apus. Moscheea Al Mina se numără printre principalele atracții ale stațiunii Hurghada. Edificiul religios este situat în Dahar, zona veche a orașului, chiar pe malul Mării Roșii. Moscheea Al Mina este cel mai mare moschee de pe cuprinsul orașului și numără două minarete, care au nu mai puțin de 10 metri înălțime. În cazul în care vizitați moscheea în intervalul în care nu au loc rugăciuni, veți putea admira și interiorul acesteia, experiența fiind cu atât mai interesantă. Credem că este esențial să știți că pentru a vizita moscheea, doamnele și domnișoarele trebuie neapărat să poarte jellabia, rochia musulmană destinată rugăciunii, iar bărbații trebuie să poarte pantaloni lungi. Indiferent de sex, turiștii nu au voie să poarte încălțăminte în interiorul moscheii. De asemenea, indicat este să aveți la dumneavoastră un aparat foto, deoarece curtea moscheii vă va oferi cadre deosebit de frumoase, pe care ar fi păcat să nu le imortalizați. Moscheea a fost inaugurată în anul 2002, costurile de construcție ridicându-se la 200 milioane de lire egiptene. În cazul în care doriți să aflați mai multe informații despre moschee și despre obiceiurile musulmane puteți alege să vizitați Moscheea Al Mina în cadrul unui tur organizat. 

poza Optați pentru un sejur exotic în  Hurghada

    Dacă în una din zile doriți să evitați zonele turistice ale stațiunii  Hurghada, vă recomandăm să vizitați El Dahar Market         (Piața de Fructe).  Atmosfera de aici are un colorit local, zona fiind înțesată cu tarabe cu fructe și legume. Piața se aseamănă într-o oarecare măsură cu Marele Bazar din Istanbul. Negustorii sunt zgomotoși, dar în același timp extrem de ospitalieri. Cântărirea fructelor și a legumelor se face conform unui procedeu antic, marfa fiind așezată pe un cântar tip balanță, pe un taler al său fiind puse greutăți. Pe străzile din Hurghada veți descoperi și un lăcaș de cult ortodox și anume: Biserica Ortodoxă Coaptă "Sfânta Catedrală Shenouda". Biserica a fost inaugurată în anul 2011, fiind amplasată pe ruinele unui vechi lăcaș de cult ortodox. Orașul Hurghada avea nevoie de o biserică ortodoxă, deoarece comunitatea creștinilor este în continuă creștere. Admirabil este faptul că musulmanii și creștinii viețuiesc în deplină armonie, fapt ce ar trebui să constituie un exemplu și pentru alte orașe. 
       Turiștii care nu au curaj să practice snorkeling, însă doresc să descopere frumusețile din adâncurile Mării Roșii au la îndemână Submarinul Sindbad, singurul submarin de acest gen din Marea Roșie.  Pasagerii de la bordul submarinului vor coborî la 22 de metri adâncime,  unde vor putea admira corali și o multitudine de peșteri, fără a avea vreun contact cu apa.  Călătoria în adâncuri durează circa o oră și va fi o experiență de care vă veți aminti cu drag probabil toată viața. O altă experiență pe care nu o puteți rata este reprezentată de plimbarea cu cămila.  Fie că doriți să faceți o scurtă plimbare relaxantă pe plajă, fie că optați pentru o plimbare prin deșert,  experiența în sine va fi relaxantă și memorabilă. Cât privește plimbările în deșert, acestea au drept țintă una din așezările din Bedouin. 

poza Optați pentru un sejur exotic în  Hurghada

Hoteluri cu acces la internet wireless din Hurghada

Mulți dintre noi suntem nedezlipiți de telefoanele mobile, iar simplu gând de a fi privați de acestea ne trezește gânduri dintre cele mai negre, care nu sunt deloc binevenite în vacanță. Când călătorim, cu atât mai puțin dorim să fim privați de accesul la internet și la rețelele de socializare, deoarece vrem să încărcăm cât mai repede cele mai reușite fotografii  sau să le trimitem celor dragi, rămași acasă. În Egipt fie vă limitați la internetul wireless din hoteluri, restaurante și alte localuri, fie optați pentru cartele locale PrePay.

Citeste mai mult.

Cele mai bune hoteluri cu aquapark din Hurghada

Egiptul este o destinație de vacanță ce a început să capete tot mai multă popularitate în rândul turiștilor. Raportul calitate-preț este unul excelent, turiștii putându-se totodată bucura de peisaje spectaculoase, plaje mătăsoase, de activități aparte și de excursii către cele mai interesante atracții turistice ale lumii antice. Hurghada este cea mai apreciată stațiune turistică egipteană de pe litoralul Mării Roșii, turiștii fiind atrași de infrastructura sa dezvoltată, precum și de atmosfera animată. Pentru turiștii care doresc să-și petreacă vacanța alături de copii, dar nu numai, ne-am gândit să întocmim un articol referitor la cele mai populare hoteluri care oferă acces la aquapark-uri. 

Citeste mai mult.

Top cele mai frumoase locuri din stațiunea Hurghada

Stațiunea Hurghada este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Egipt. Pe lângă faptul că în această stațiune veți descoperi numeroase hoteluri de cinci și patru stele, turiștii care își planifică un sejur în Hurghada vor putea vizita și orașul vechi, Dahar.

Citeste mai mult.

Câteva activități pentru care puteți opta în Hurghada, pentru a vă bucura de un sejur cât mai animat

Situată pe coasta Mării Roșii, stațiunea Hurghada este cea mai populară destinație turistică a Egiptului. Stațiunea se bucură de plaje întinse, apa mării este caldă și curată, aici putându-se practica o mulțime de sporturi acvatice, precum scufundări, snorkeling și kitesurfing.

Citeste mai mult.

Cele mai apreciate hoteluri de 5 stele din Hurghada

Hurghada este cea mai populară destinație turistică din Egipt, sute de mii de turiști alegând în an de an să-și petreacă concediile aici. Stațiunea s-a adaptat cererii, astfel încât pe cuprinsul său veți descoperi numeroase hoteluri în stil oriental, care oferă oaspeților lor o gamă variată de facilități și servicii.

Citeste mai mult.

  Hurghada - cele mai populare restaurante și baruri

Hurghada este una dintre destinațiile turistice de top din Egipt, iar la acest lucru contribuie și restaurantele, cafenelele și barurile de pe cuprinsul său. Relaxarea de pe plajă și activitățile sportive pot fi completate de savurarea unor cocktail-uri delicioase, a berilor reci și a diverselor gustări și preparate cu care vă întâmpină restaurantele din stațiune.

Citeste mai mult.