Oferte Cazare - Litoral Nabq Bay, Sharm El Sheikh, Egipt 2021

Cazare - Litoral Nabq Bay

    Nabq Bay este o stațiune aflată în curs de dezvoltare, care este situată în Saharm El Sheikh, în nordul stațiunii Naama Bay.  Populara destinație de vacanță Nabq Bay este situată la 20 de minute distanță de Aeroportul Internațional Sharm. Nabq Bay este una dintre cele cinci zone ale orașului Saharm El Sheikh, turiștii putând vizita și Ras Nasrani, Naama Bay, Sharm El Maya și Umm Sid. Orașul Saharm el Sheikh împreună cu Hay El Nour, Hadaba, Montazah, Rowaysat și Golful Rechinului formează o zonă metropolitană ce se întinde pe o suprafață de 42 kilometri pătrați. Începând cu anul 1992, Regiunea Nabq a fost declarată zonă protejată și a făcut parte din teritoriul Parcului Național Ras Mohamed.  Nabq Bay este una dintre zonele cel mai puțin aglomerate din Saharm El Sheikh, aici fiind dispuse în principal hoteluri și plaje, de unde se practică scufundări, turiștii putând admira recifuri de corali și mii de specii de pești tropicali. 

Citeste mai mult

Litoral Nabq Bay face parte din regiunea Sharm El Sheikh din Egipt.

In Nabq Bay sunt 19 hoteluri, din care 14 hoteluri de 5 stele, 4 hoteluri de 4 stele, un hotel de 3 stele.

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Barcelo Tiran incepand cu 445.00 €
Plecare 7 Februarie 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Barcelo Tiran Sharm Resort incepand cu 372.00 €
Plecare 7 Februarie 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Charmillion Gardens Aqua incepand cu 335.00 €
Plecare 1 Aprilie 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh incepand cu 406.00 €
Plecare 19 Aprilie 2021, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Jaz Mirabel Beach incepand cu 416.00 €
Plecare 8 Mai 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Jaz Mirabel Club incepand cu 537.00 €
Plecare 8 Mai 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Jaz Mirabel Resort incepand cu 715.00 €
Plecare 19 Aprilie 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Regency Plaza Aqua Park And Spa Resort incepand cu 240.00 €
Plecare 8 Mai 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Rixos Seagate Sharm incepand cu 1,085.00 €
Plecare 16 Mai 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Sea Club Aqua Park incepand cu 301.00 €
Plecare 1 Aprilie 2021, 7 nopti, All inclusive

Alegeți să vă petreceți sejurul în Nabq Bay și bucurați-vă de distracție și relaxare

       Nabq Bay este situat pe un promotoriu care oferă priveliști către Strâmtoarea Tiranului. La fel ca în restul destinațiilor din Egipt, și în Nabq Bay puteți organiza safari, pe durata cărora să descoperiți frumusețea deșertului și să vă familiarizați cu stilul de viață al beduinilor. De asemenea,  puteți călători în Cairo, Luxor, Petra, Ierusalim și Muntele Sinai. Vă sfătuim să vă informați asupra excursiilor pe care doriți să le întreprindeți și chiar puteți să le rezervați online, astfel veți avea dinainte programul foarte bine stabilit și nu veți pierde din timpul dedicat relaxării sau desfășurării activităților dorite. Vizavi de Laguna Vista veți descoperi Al Khan Mall, un centru comercial situat în aer liber. Al Khan este în fapt o alee lungă, pe laturile căreia sunt amplasate bungalouri de câte două etaje, care creează o ambianță exotică, unde vă va face plăcere să vă plimbați sau să vă faceți cumpărăturile. În cadrul acestui complex comercial veți descoperi magazine, precum Guess, Billabong, Quiksilver, iar după ce vă veți plictisi să vă plimbați prin magazine, vă puteți opri la o cafenea, precum L´Aroma sau la Barul Salsa, unde puteți alege dintr-o mare varietate de băuturi răcoritoare, cocktail-uri și shisha. Al Khan Mall este localul ideal în care vă puteți petrece o după-amiază în familie,  după ce în prealabil v-ați bucurat de plajă. În fiecare sămbăta aici sunt organizate programe de animație pentru familii, dar în special pentru copii. Stațiunea Nabq Bay  este în continuă dezvoltare, iar La Strada este punctul principal de divertisment de pe cuprinsul său. Turiștii sunt tot mai atrași de hotelurile luxoase din Nabq Bay și plajele vaste acoperite cu nisip. Printre cele mai apreciate unități de cazare din această stațiune se numără: Hotel Barcelo Tiran, Hotel Barcelo Tiran Sharm Resort, Hotel Charmillion Gardens Aqua, Hotel Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh, Hotel Jaz Mirabel Beach, Hotel Jaz Mirabel Club, Hotel Rixos Seagate Sharm, Hotel Sea Club Aqua Park și altele.

poza Alegeți să vă petreceți sejurul în Nabq Bay și bucurați-vă de distracție și relaxare

   

    La Strada a fost gândit ca un centru comercial care să se adreseze turiștilor de toate vârstele, prin urmare, pe cuprinsul său veți descoperi numeroase magazine, restaurante, cafenele și spații de divertisment în aer liber. În cadrul complexului nu doar că vă veți bucura de shopping sau veți putea lua masa, ci vă veți putea și relaxa și distra. Centrul comercial La Strada este dispus în centrul orașului Nabq Bay, situându-se printre principalele sale atracții. La o distanță de câteva minute de La Strada veți descoperi un supermarket Metro, precum și o multitudine de baruri, restaurante și alte magazine. Stațiunea Nabq Bay este o alegere potrivită și pentru turiștii care doresc să se bucure de distracție pe timpul nopții, deoarece în apropiere de centru stațiunii vor avea la dispoziție o gamă variată de restaurante, baruri, cazinouri și cluburi. În Old Sharm, zonă cunoscută și ca Old Market, veți putea alege să luați masa la unul dintre restaurantele cu meniu pescăresc. Old Sharm este, de asemenea, o zonă potrivită pentru "vânătorii" de chilipiruri. Pe cuprinsul orașului Nabq Bay veți descoperi numeroase restaurante bune, precum și restaurante de tip fast food, precum McDonalds, Burger King, TGI Friday sau Starbucks. La cinci minute distanță de Hotel Savoy este amplasată Piața Soho, pe cuprinsul căreia își desfășoară activitatea numeroase restaurante cu meniuri internaționale, pub-uri, cluburi de noapte, însă aici veți descoperi și magazine de designer, un patinoar și un  club de bowling. Ultimul local pe care îl supunem atenției dumneavoastră este Hard Rock Cafe Nabq, situat în imediata apropiere a Resortului Laguna Vista. 

 

poza Alegeți să vă petreceți sejurul în Nabq Bay și bucurați-vă de distracție și relaxare


Bucurați-vă de relaxare și confort în cadrul hotelurilor din stațiunea Nabq Bay

   Stațiunea Nabq Bay este populară pentru hotelurile luxoase de pe cuprinsul său, multe dintre aceste unități de cazare oferind vizitatorilor săi acces la plajă privată, piscine exterioare, centre spa, restaurante și baruri. Facilitățile diferă de la hotel la hotel, astfel încât ne-am gândit că ar fi potrivită să vă prezentăm pe scurt hotelurile de pe cuprinsul acestei stațiuni astfel încât dumneavoastră să puteți alege în cunoștință de cauză și să vă puteți bucura de un sejur cât mai plăcut.

Citeste mai mult.